• 000banner
  • 1 1
  • 12
  • 3 2
  • axon
  • axoneikonesSITE Page 2
  • axoneikonesSITE Page 5
  • slider1
  • wpage 4

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ;

ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΤΥΟ

Με 350 κέντρα σε όλο τον κόσμο (Ελλάδα, Αίγυπτο, Αλβανία ,Πολωνία, Ιράν, Τσεχία, Κύπρο, Ντουμπάι, Σαουδική Αραβία , Ρωσία, Κολομβία, Κίνα, Μαλαισία, Λετονία) έχετε 350 λόγους να μας εμπιστευτείτε διευρύνοντας τους ορίζοντές σας με την εκμάθηση Ξένων Γλωσσών σε εμάς!!!!

10 ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ

Σύγχρονα εργαλεία εκπαίδευσης, ώστε να υπάρχει αμφίδρομη επικοινωνία σπουδαστή-καθηγητή για την καλύτερη και ταχύτερη επίτευξη κάθε εκπαιδευτικού στόχου σε 10 Ξένες Γλώσσες (Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ισπανικά, Ιταλικά, Ρωσικά, Αραβικά, Τουρκικά, Ελληνικά για Ξένους, και γιατί όχι και Κινεζικά!)

ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

Εγγύηση πτυχίου σε όλες τις Ξένες Γλώσσες και την Πληροφορική. Άμεσα, γρήγορα, αποτελεσματικά αποκτάτε το πιστοποιητικό Πληροφορικής, και για τις προκηρύξεις του ΑΣΕΠ, με εγγύηση πτυχίου & δωρεάν επανεξετάσεις.

ΡΩΤΗΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ!!

E-LEARNING

Power Learn is a highly flexible and easy-to-use e-learning system designed specifically for English language learners. WithPower Learn you will discover new ways to learn English faster and more easily. Register and start learning English today!

 

CAMBRIDGE

BULATS

Οι εξετάσεις BULATS (Business Language Testing Service) του πανεπιστημίου του Cambridge εξετάζουν Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ισπανικά με επαγγελματική κατεύθυνση και αφορά κυρίως ενήλικες σπουδαστές και ιδιαίτερα σε εργαζόμενους, εταιρίες, κλπ. 

Αυτό που είναι ιδιαίτερα χρήσιμο είναι ότι μπορεί κάποιος να πιστοποιήσει τις γνώσεις σε μία ξένη γλώσσα μέσα σε ένα χρονικό διάστημα από 7 μέχρι το πολύ 15 ημέρες από την στιγμή που το θελήσει. 
Πλεονέκτημα επίσης αποτελεί ότι μπορεί οι εξετάσεις να γίνουν στο χώρο πληροφορικής του σχολείου, εφόσον βέβαια πληρούνται οι τεχνικές προδιαγραφές αλλά και ένας minimum αριθμός υποψηφίων. 

Εκτός από την αυτονόητη χρησιμότητα του BULATS για την πιστοποίηση της αγγλικής γλώσσας, είναι ακόμα πιο χρήσιμη για την πιστοποίηση γλωσσομάθειας στις δεύτερες γλώσσες. Αυτό συμβαίνει γιατί για τα μεν αγγλικά συνήθως οι ενήλικες έχουν κάποιο πτυχίο, αλλά με το BULATS μπορούν να πιστοποιήσουν χαμηλού επιπέδου γλωσσομάθεια σε δεύτερες γλώσσες. Έτσι κάποιος που έχει κάνει για ένα ή δυο χρόνια μαθήματα γαλλικών ή γερμανικών που μπορεί να αποκτήσει άμεσα ένα πτυχίο που να δείχνει τις οποιεσδήποτε γνώσεις έχει.

Οι πιστοποιήσεις του BULATS έχουν αναγνωριστεί από το ΑΣΕΠ.

Το πτυχία καθορίζονται από την βαθμολογία του εξεταζόμενου:
 

C2 (Άριστη γνώση) CERTIFICATE OF PROFICIENCY IN ENGLISH    90-100 βαθμούς
C1 (Πολύ καλή γνώση) CERTIFICATE IN ADVANCED ENGLISH    75-89 βαθμούς
B2 (Καλή γνώση) FIRST CERTIFICATE IN ENGLISH    60-74 βαθμούς
B1 (Μέτρια γνώση) PRELIMINARY ENGLISH TEST    40-59 βαθμούςΟι εξετάσεις, όπως αυτές του TOΕΙC και TOEFL, έχουν σκορ από 0 μέχρι 100. Η βαθμολογία αυτή καθορίζει ποιο είναι το επίπεδο γλωσσομάθειας τους. Έτσι αν δούμε την κατάταξη του TOEIC σε σχέση με τα πτυχία Cambridge, διαπιστώνουμε ότι η βαθμολογία από 0-40 αφορά πολύ χαμηλή γνώση γλώσσας.

To BULATS υπάρχει σε Computer version και Pen and Paper version. To Computer test έχει την μεγαλύτερη ζήτηση μια και είναι το πιο εύκολο σαν διαδικασία και σύντομο για την απόκτηση πτυχίου. Είναι computer adaptive επομένως κανένα τεστ δεν είναι ίδιο με κάποιο άλλο και ο αριθμός ερωτήσεων του κάθε τεστ ποικίλει ανάλογα με το επίπεδο του υποψηφίου. Αποτελείται από δύο μέρη το Listening (Ακουστική εξέταση) και το Reading and Language knowledge (Κατανόηση κειμένων & χρήση της γλώσσας).

Οι εξετάσεις γίνονται σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη κάθε 15 ημέρες, ενώ για οπουδήποτε αλλού οι αιτήσεις υποβάλλονται περίπου 2 βδομάδες πριν την εξέταση και τα αποτελέσματα βγαίνουν άμεσα μετά το πέρας της εξέτασης.

Το υλικό που χρησιμοποιούμε για την απόκτηση BULATS στα αγγλικά βαθμολογίας 60 έως 90 (επιπέδου από FCE μέχρι CAE) είναι το "Business Benchmark Upper-Intermediate Cambridge University Press" και το "Essential BULATS Cambridge University Press".

To Pen and Paper version (που έχει σαφώς μικρότερη ζήτηση και συχνότητα στη διεξαγωγή της εξέτασης) είναι το Standard test που αποτελείται από 2 μέρη:
1.Listening (Ακουστική εξέταση)
4 ασκήσεις – 50 λεπτά
2.Reading and Language knowledge (Κατανόηση κειμένων & χρήση της γλώσσας)
10 ασκήσεις – 60 λεπτά

Οι αιτήσεις υποβάλλονται περίπου 2 βδομάδες πριν την εξέταση και τα αποτελέσματα βγαίνουν περίπου 2 βδομάδες μετά. Υπάρχουν και τα Writing Test και Speaking Test τα οποία είναι ξεχωριστές εξετάσεις και δίνονται μόνο εφόσον ζητηθούν:
Writing Test (Έκθεση)
1 σύντομο γράμμα / σημείωμα 1 γράμμα / αναφορά
45 λεπτά
Speaking Test (Προφορική εξέταση)
12 λεπτά