• 01axxxxooonnn
 • 1 1
 • 12
 • 3 2
 • axoneikonesSITE Page 2
 • axoneikonesSITE Page 5
 • slider1
 • wpage 4

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ;

ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΤΥΟ

Με 350 κέντρα σε όλο τον κόσμο (Ελλάδα, Αίγυπτο, Αλβανία ,Πολωνία, Ιράν, Τσεχία, Κύπρο, Ντουμπάι, Σαουδική Αραβία , Ρωσία, Κολομβία, Κίνα, Μαλαισία, Λετονία) έχετε 350 λόγους να μας εμπιστευτείτε διευρύνοντας τους ορίζοντές σας με την εκμάθηση Ξένων Γλωσσών σε εμάς!!!!

10 ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ

Σύγχρονα εργαλεία εκπαίδευσης, ώστε να υπάρχει αμφίδρομη επικοινωνία σπουδαστή-καθηγητή για την καλύτερη και ταχύτερη επίτευξη κάθε εκπαιδευτικού στόχου σε 10 Ξένες Γλώσσες (Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ισπανικά, Ιταλικά, Ρωσικά, Αραβικά, Τουρκικά, Ελληνικά για Ξένους, και γιατί όχι και Κινεζικά!)

ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

Εγγύηση πτυχίου σε όλες τις Ξένες Γλώσσες και την Πληροφορική. Άμεσα, γρήγορα, αποτελεσματικά αποκτάτε το πιστοποιητικό Πληροφορικής, και για τις προκηρύξεις του ΑΣΕΠ, με εγγύηση πτυχίου & δωρεάν επανεξετάσεις.

ΡΩΤΗΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ!!

E-LEARNING

Power Learn is a highly flexible and easy-to-use e-learning system designed specifically for English language learners. WithPower Learn you will discover new ways to learn English faster and more easily. Register and start learning English today!

 

ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ

Οι εγγραφές της νέας σχολικής χρονιάς 2017-2018 Ξ Ε Κ Ι Ν Η Σ Α Ν !!

Εκμεταλευτείτε τις οικονομικές προσφορές μας!!

Ρωτήστε μας να βρούμε τις λύσεις που σας ενδιαφέρουν.

Προγράμματα Ενηλίκων 

Τιμές - Κανονισμοί της σχολής πατήστε ΕΔΩ

Παιδικά Προγράμματα

Ενημέρωση πατήστε ΕΔΩ

 

 

 

Μάθε αγγλικά Δωρεάν με το πρόγραμμα E-Gnosis (για Ενήλικες)

 

Περιγραφή εκπαιδευτικού υλικού

 • Οι καταρτιζόμενοι μέσω του προγράμματος E-Gnosis αποκτούν τη δυνατότητα να εκπαιδευτούν σε εγκεκριμένο syllabus για την απόκτηση του πιστοποιητικού TOEIC, τα μαθήματα γίνονται από αναγνωρισμένο από την Ελληνοαμερικάνικη Ένωση εκπαιδευτή από το πιστοποιημένο μητρώο καθηγητών της Equal Society. 
 • Κάθε καταρτιζόμενος αποκτά ένα από τα παρακάτω βιβλία: Practice examinations for the TOEIC tests για την κατηγορία C1 και άνω, είτε το «B2 Practice exams for the TOEIC» για την κατηγορία έως και lower (B1-B2).  
 • Ταυτόχρονα ο κάθε καταρτιζόμενος λαμβάνει 5 cd εκπαίδευσης με sample test
 • Επίσης δίδονται επαρκείς σημειώσεις ως student’s book 
 • Επιπλέον ο κάθε υποψήφιος αποκτά κωδικούς πρόσβασης σε εξ αποστάσεως εκπαίδευση με on line ασκήσεις και αυτόματη διόρθωση
 • Οι εξετάσεις διενεργούνται σε πιστοποιημένο εκπαιδευτικό χώρο. 
 • Τα εξέταστρα πιστοποίησης ανέρχονται σε 150 ευρώ.  


Η Equal Society,  σε συνεργασία με την Ελληνοαμερικάνικη Ένωση, τον μεγαλύτερο φορέα πιστοποίησης στην Ελλάδα στις ξένες γλώσσες υλοποιεί το πρόγραμμα E-Gnosis English. Το AXON Ελληνικό αναγνωρίζοντας κάθε καινοτόμα εκπαιδευτική πρωτοβουλία που στηρίζει την δια βίου μάθηση και την πορεία προς τη γνώση στέκεται αρωγός σε αυτήν την προσπάθεια και σας καλεί να κάνετε την εγγραφή σας τώρα στο τηλέφωνο 210 9639370.

 

Εκπαιδεύσου τώρα ΔΩΡΕΑΝ και στην αγγλική γλώσσα.

 

Το E- Gnosis English είναι ένα μοναδικό πρόγραμμα το οποίο περιλαμβάνει δια ζώσης εκπαίδευση (με καθηγητή στην τάξη), πλατφόρμα εξ αποστάσεως εκπαίδευσης, εκπαιδευτικό υλικό (βιβλίο), πιστοποίηση και έκδοση πιστοποιητικού καταβάλλοντας μόνο τα εξέταστρα πιστοποίησης. 
Οι συμμετέχοντες αποκτούν το αναγνωρισμένο πιστοποιητικό γνώσης της Αγγλικής γλώσσας TOEIC, το οποίο είναι ο ηγέτης στις εξετάσεις πιστοποίησης Αγγλικής γλώσσας. 
    
Είναι το πιο φιλικό πιστοποιητικό με περισσότερους από 7 εκατομμύρια υποψήφιους σε όλο τον κόσμο κάθε χρόνο  και με συχνή διεξαγωγή εξετάσεων θεωρείται ως το πιο ευέλικτο τεστ στην Ελλάδα.


Η πιστοποίηση είναι αναγνωρισμένη από το ΑΣΕΠ, για τις προσλήψεις ή την αξιολόγηση στο δημόσιο, αλλά η δύναμη του έγκειται στο γεγονός ότι είναι πιστοποιητικό διεθνούς κύρους κι από τον ιδιωτικό τομέα.

 

Οι σύγχρονοι καιροί απαιτούν το υψηλότερο επίπεδο εκπαίδευσης

 

"Kαλοκαιρινό Campus στην Αγγλία"

 

Σε συνέχεια της συνεργασίας της AXON GLOBAL με τον Βρετανικό Εκπαιδευτικό Οργανισμό KINGS EDUCATION, σας παραθέτουμε   εδώ  έντυπο με πληροφορίες για καλοκαιρινά μαθήματα Αγγλικών στην Αγγλία.