ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ

Την νέα σχολική χρονιά 2019 – 2020, πρώτοι εμείς φέρνουμε στην περιοχή και θα εντάξουμε στα προγράμματά μας ένα πρωτοπόρο εκπαιδευτικό πρόγραμμα, το BrainOBrain (ΒΟΒ), που σχετίζεται με την διδασκαλία ανάπτυξης της λειτουργίας του εγκεφάλου παιδιών ηλικίας 6 έως 15 χρόνων.

Σύμφωνα με πολλές μελέτες αναφορικά με την ανάπτυξη του εγκεφάλου, οι άνθρωποι που χρησιμοποιούν εξίσου και τις δύο πλευρές του εγκεφάλου τους είναι πιο πιθανό να αναπτύξουν ευφυΐα, η οποία θα τους συνοδεύει σε όλη τη διάρκεια της ζωής τους.

Επειδή κάθε γονέας εύλογα ανησυχεί για τις δυνατότητες μάθησης του παιδιού του, το Brainobrain είναι ένα πρόγραμμα ανάπτυξης δεξιοτήτων, όπου με τη χρήση του άβακα βοηθά τα παιδιά να αναπτύξουν τις δυνατότητές τους, ενθαρρύνοντας τα να χρησιμοποιούν τόσο τη λογική, όσο και τη δημιουργική πλευρά του εγκεφάλου τους. Τα παιδιά που εντάσσονται στην οικογένεια του Brainobrain καταφέρνουν να ανταποκρίνονται σε πολλές ταυτόχρονες απαιτήσεις πιο γρήγορα και πιο αποτελεσματικά και αυτό τους δίνει την ευκαιρία όχι μόνο να γνωρίσουν καλύτερα τον εαυτό τους, τα ταλέντα τους, τις δυνατότητές τους, αλλά και αξίες, όπως είναι η ευτυχία και η εμπιστοσύνη.

Στόχος μας είναι τα παιδιά να μπορέσουν να χρησιμοποιήσουν στο μέγιστο τις δυνατότητες του εγκεφάλου τους, ενισχύοντας παράλληλα τις δεξιότητες, τις ικανότητες και την ευφυΐα τους. Τα παιδιά του Brainobrain κατανοούν όλες τις νοητικές δεξιότητές τους και μπορούν να τις χρησιμοποιήσουν για να βελτιώσουν πολλές πτυχές της καθημερινότητάς τους.

Δώστε στο παιδί σας την ευκαιρία να βιώσει την διασκέδαση και τον ενθουσιασμό που προσφέρει η μάθηση του Brainobrain. Το πρόγραμμα αυτό έχει αλλάξει τις ζωές πολλών παιδιών σε όλον τον κόσμο. Γιατί όχι και του δικού σας;

Δείτε στα παρακάτω link τι μπορεί να προσφέρει το πρόγραμμα, με μόνο δύο ώρες εκπαίδευση τη βδομάδα!!  Πώς σας φαίνεται? θέλετε το παιδί σας να μπορεί να κάνει τα ίδια πράγματα? Ελάτε να σας δείξουμε με ποιον τρόπο γίνεται αυτό!!

1) https://youtu.be/DE44kiyf8Rw
2) https://youtu.be/cjdSjZWV2nw
3) https://youtu.be/cUYaAAGEbIQ

Ρωτήστε μας για περισσότερες λεπτομέρειες (πρόγραμμα – κόστος).

”Οι σύγχρονοι καιροί απαιτούν το υψηλότερο επίπεδο εκπαίδευσης”

BOBPRESENTATION.pdf