ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ

Επειδή τα πάντα πια είναι πληροφορική!

Σήμερα, η πληροφορική είναι παντού. Στη δουλειά, στις οικονομικές συναλλαγές, στην ενημέρωση, στην ψυχαγωγία… Η γνώση των υπολογιστών είναι πια όρος επιβίωσης στο σύγχρονο κόσμο..

1. Έμπειροι καθηγητές             2. Μαθήματα για κάθε επίπεδο        3. Τμήματα που ξεκινούν όλο τον χρόνο

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

Για αρχάριους (Standard)

Δωρεάν τυφλό σύστημα πληκτρολόγησης (20 ωρών) / Βασικές Έννοιες Πληροφορικής (Εισαγωγή) / Διαχείριση αρχείων (Windows) / Επεξεργασία Κειμένου (Word) / Λογιστικά Φύλλα (Excel) / Παρουσιάσεις (Powerpoint) / Βάσεις Δεδομένων (Access) / Διαχείριση Πληροφοριών (Internet-Outlook)

Για προχωρημένους (Proficiency)

Επεξεργασία Κειμένου (Word Advanced) / Λογιστικά Φύλλα (Excel Advanced) / Βάσεις Δεδομένων (Access Advanced) / Παρουσιάσεις (Powerpoint Advanced) / Κατασκευή Ιστοσελίδων

Εξειδικευμένα προγράμματα

Photoshop, CorelDraw, Autocad, Dreamweaver, Flash
Γλώσσες Προγραμματισμού C, C++, Visual Basic, Java, Python, .Net, PHP, Μηχανογραφημένη Λογιστική Eurofasma, Κεφάλαιο

ΝΕΑ ΜΟΡΙΟΔΟΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ

Τα προγράμματα είναι τρίμηνης διάρκειας και απευθύνονται τόσο σε επαγγελματίες που θέλουν να εξελίξουν την επιχείρησή τους όσο και σε υποψήφιους εργαζόμενους ή ήδη εργαζόμενους που θέλουν να ενισχύσουν το βιογραφικό τους με εξειδικευμένες γνώσεις κάνοντας την διαφορά στην αγορά εργασίας. Τα προγράμματα προσφέρουν τη μέγιστη μοριοδότηση σε υποψήφιους εκπαιδευτές σε δομές εκπαίδευσης ενηλίκων.

1. Vellum International Certificate in Photoshop

Το πρόγραμμα εμβαθύνει στις σχεδόν απεριόριστες δυνατότητες του απαραίτητου αυτού εργαλείου και «ξεκλειδώνει» μυστικά που θα φανούν χρήσιμα μιας και οι σπουδαστές του προγράμματος θα μπορούν να επεξεργαστούν εικόνες και φωτογραφίες, να δημιουργήσουν ψηφιακή τέχνη, μακέτες και γραφικά διαφόρων ειδών, φυλλάδια, αφίσες, κάρτες, καθώς και στοιχεία που αποτελούν αναπόσπαστα μέρη του Web Design, όπως banners, dividers, headers κτλ.

2. Πιστοποίηση στην Κατασκευή Ιστοσελίδων και Ηλεκτρονικών Καταστημάτων (e-shop)

Το πρόγραμμα καλύπτει όλα τα βασικά αλλά και πολύ χρήσιμα θέματα προχωρημένου επιπέδου για την κατασκευή απλών αλλά και σύνθετων ιστοσελίδων και e-shop μέσω του πιο διαδεδομένου και εξελιγμένου Σύστηματος Διαχείρισης Περιεχομένου το WordPress ώστε να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε δωρεάν ή φθηνά εργαλεία για να κατασκευάσετε σύγχρονα Web Sites.

Με την παρακολούθηση των προγραμμάτων οι σπουδαστές θα λαμβάνουν τις χρήσιμες εκείνες δεξιότητες που απαιτούνται από έναν εξειδικευμένο επαγγελματία και θα αποκτούν πιστοποιητικό από αναγνωρισμένο φορέα πιστοποίησης -κατόπιν επιτυχούς εξέτασης- ενισχύοντας το portfolio των γνώσεων τους

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗΣ σε συνεργασία με το ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ

Τα προγράμματα είναι ετήσιας διάρκειας, διεξάγονται με την μέθοδο της ασύγχρονης διδασκαλίας και απευθύνονται όχι μόνο σε εκπαιδευτικούς όλων των ειδικοτήτων αλλά κι εργαζόμενους στον τομέα υγείας και πρόνοιας, σε φοιτητές και γονείς αλλά και κοινωνικούς επιστήμονες.

1. Ειδική Αγωγή
2. Διαπολιτισμική Αγωγή και Ετερότητα
3. Σχολική Ψυχολογία
4. Διδασκαλία της Ελληνικής ως Δεύτερης Ξένης Γλώσσας
5. Παιδοψυχολογία
6. Εισαγωγή στην Κλινική Ψυχολογία
7. Γνωσιακή – Συμπεριφοριστική Θεραπεία

Παρακολουθώντας οι επιμορφούμενοι τα μοριοδοτούμενα προγράμματα -πάντα σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία-, όχι μόνο θα εμβαθύνουν τις γνώσεις τους και θα εξειδικευθούν σε συναφή πρακτικά και θεωρητικά θέματα, αλλά θα αποκτήσουν και αναγνωρισμένο πιστοποιητικό παρακολούθησης από Δημόσιο φορέα.

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ ΕΝΗΛΙΚΩΝ σε συνεργασία με το ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ

Το πρόγραμμα είναι δίμηνης διάρκειας και απευθύνεται σε όλους τους ενδιαφερομένους, που επιθυμούν να συμμετέχουν στις εξετάσεις του ΕΟΠΠΕΠ για την επάρκεια εκπαιδευτών ενηλίκων, αλλά δε διαθέτουν την απαιτούμενη εκπαιδευτική εμπειρία (150 ώρες) σε ενήλικες (βάσει του άρθρου 67 του Ν. 4386/2016).

Οι απόφοιτοι του προγράμματος οδηγούνται απευθείας στη διαδικασία εξετάσεων πιστοποίησης Εκπαιδευτικής Επάρκειας του ΕΟΠΠΕΠ.